Personvern

Personverklæring

1. Innledning

Nettstedet byboks.no eies og drives av Byboks AS med org.nr. 924 463 368, Hauchs gate 9 J, 0175 Oslo.


Nettstedet byboks.no gir deg mulighet til å leie, kjøpe, oppbevare, leie ut og selge varer fra våre selvbetjente bokser. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.


2. Om vår personvernerklæring

Byboks tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.


All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Byboks er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys vi byboks.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.


Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@byboks.no.


3. Nettstedet byboks.no

Vårt nettsted byboks.no gir deg informasjon om oss, våre tjenester og våre partnere. Videre gir den deg mulighet til å åpne boksene våre og betale for det du leier. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Når du bruker boksene våer (f.eks. leier et produkt) opprettes en konto hos byboks, der vi henter navn, din adresse, e-postadresse og ditt mobilnummer fra Vipps. Vi henter også lokasjonen din for å kunne vite om du er i nærheten av boksen du ønsker å åpne.


Les våre vilkår.


Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte.


4. Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.


Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som byboks.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. På nettstedet byboks.no bruker vi cookies. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på www.byboks.no/cookies.


Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:


Kontaktopplysninger du gir oss

Når logger inn eller betaler med Vipps hos oss, henter vi navn, norsk mobilnummer og e-post adressen som er registrert hos Vipps. Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til.


5. Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:


For å levere tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene. Informasjon som er tilpasset ditt geografiske område kan for eksempel bli brukt til å finne hvor nærmeste bokser er eller hva som finnes i de nærmeste boksene.


Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.


Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider som for eksempel Finn.no, VG.no etc. og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.


Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.


Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.


6. Om deling av personopplysninger

Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparter som bruker byboks for å levere sin tjeneste (f.eks. en aktør som leier ut sine ting via en byboks). Vi har en databehandleravtale med alle tredjeparter som vi deler dine personopplysninger med for å sikre at de tar hånd om dataen din. Vi deler også med samarbeidspartnere av betalingsløsning. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.


Betalingsløsninger:


Tjenestepartner:

Ikke aktuell


Andre samarbeidspartnere:


7. Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig på din personlige profil, eller ved å kontakte oss på post@byboks.no. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.


Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på din personlige profil eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.


Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.


8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.


Vår kontaktinformasjon er:


Adresse: Hauchs gate 9J, 0175 Oslo

Telefon: 95 11 98 92

E-post: post@byboks.no


Loading